Laatste DLC-map voor Titanfall onthuld

  Respawn Entertainment heeft een nieuwe map voor Titanfall onthuld. Deze gaat 'Sand Trap' heten en wordt uitgebracht met de maps 'Backwater' en 'Zone 18', in de derde en laatste DLC 'IMC Rising'.

  Morgen gaat ontwikkelaar Respawn gameplay uit IMC Rising streamen via Twitch. Het DLC-pakket verschijnt deze herfst; een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

  Game-ontwerper Chris Dionne beschrijft Sand Trap op de officiële website van Titanfall:

  "Eén van mijn doelen met Sand Trap was om oude ideeën op nieuwe manieren toe te passen. In het midden [van de map] staat een ingegraven bunker, geïnspireerd door de begraven architectuur in [de map] Fracture. Deze laat Titans bovengronds 'stompen', terwijl [de] piloten ondergronds vechten.

  Verspreid over de map zijn er diepe loopgraven, die als handige 'snelweg' kunnen worden gebruikt door piloten. [De loopgraven] zijn gebaseerd op het wall-runnen in [de map] Rise, en zijn (relatief) veilige routes door de map heen."

  Zesde update begin deze maand al doorgevoerd

  De zesde game-update in Titanfall ging begin september de lucht in. De belangrijkste toevoeging daarvan was de 'Pilot Skirmish'-modus, waarin Titans en AI-tegenstanders worden weggelaten.

  Titanfall

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.