Laatste Dissidia Final Fantasy NT beta komt eraan

  De game komt eind januari uit, maar dat gebeurt niet voordat er nog een laatste Dissidia Final Fantasy NT beta gelanceerd wordt. Die vindt over precies een maand plaats.

  De beta van Dissidia Final Fantasy NT draait namelijk op 20 en 21 januari in zowel de Verenigde Staten als in Europa. Deze is, in tegenstelling tot de gesloten beta van eerder dit jaar, beschikbaar voor iedereen. Wel moet je een PlayStation Plus abonnement hebben.

  Over wat er voor content te vinden is in de aankomende Dissidia Final Fantasy NT test is nog niets bekend. Meer informatie wordt later bekendgemaakt door Square Enix. Dat duidt erop dat de beta van komende maand qua inhoud gaat verschillen ten opzichte van de gesloten beta van eerder dit jaar.

  Dissidia Final Fantasy NT beta gaat over aparte game

  Dissidia Final Fantasy NT is een wat aparte Final Fantasy game. In tegenstelling tot de reguliere delen is het namelijk geen verhalende RPG, maar juist een pure vechtgame. Verschillende personages uit allerlei Final Fantasy spellen nemen het tegen elkaar op in drie tegen drie gevechten met een strategische en actievolle gameplay. Zo zit Noctis uit Final Fantasy 15 in de game.

  Dissidia Final Fantasy NT is vanaf 30 januari verkrijgbaar als PlayStation 4 exclusieve game.

  Dissidia Final Fantasy NT

  Verkijgbaar vanaf 30 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.