Laatste Blackout beta update met het Blightfather Event

  De Call of Duty Black Ops 4 Blackout beta eindigt vanavond om 19:00 uur. De laatste Blackout beta update is doorgevoerd en er is weer een nieuw evenement met een monster dat overkomt van de zombie modus. Er zijn ook verschillende verbeteringen doorgevoerd aan de de gameplay.

  Vlakbij het Asylum in de Call of Duty Blackout map zul je te maken krijgen met de Blightfather. De zombies in de Blackout modus zijn af en toe al moeilijk om te verslaan, maar de zombies zijn niets vergeleken met het Blightfather monster. Wanneer je het monster verslaat, zul je rijkelijk worden beloond met goede loot. Blightfather komt over van de aankomende zombie modus in Call of Duty Black Ops 4, die gespeeld kan worden wanneer het volledige spel uitkomt.

  Blackout beta update zorgt voor verbetering van de gameplay

  Naast het Blightfather evenement zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd aan de gameplay. Zo zullen de zombies iedere keer sterker worden, wanneer de veilige zone kleiner wordt. In de Blackout modus kun je schade krijgen, wanneer je te lang onder water blijft. In de nieuwe Blackout beta update zul je een melding krijgen, wanneer dit dreigt te gebeuren. Daarnaast worden er steeds nieuwe update toegevoegd aan de PC versie van het spel om te voorkomen dat de Blackout beta crasht.

  Treyarch heeft er in de laatste update ook voor gezorgd dat je na het uitschakelen van je teamgenoten geen loot meer kunt pakken. Daarnaast raadt Treyarch aan om teamgenoten die je schade toebrengen te rapporteren. Wanneer een speler meerdere malen een overtreding begaat, kan dit zorgen voor een verbanning.

  Blackout beta eindigt vandaag

  Vandaag om 19:00 uur eindigt de Call of Duty Black Ops 4 Blackout beta. Binnen een maand zal de volledige game beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Treyarch laat in de laatste update op Reddit weten, dat er veel feedback vanuit de community is ingestuurd. De ontwikkelaars gaan hiermee aan de slag en hopen dat alles verwerkt is voor de volledige lancering van de game.

  Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.