Laat je verrassen door de Square Enix Spring Surprise Box

  Net als voorgaande jaren biedt Square Enix een mysterieus pakket aan om het begin van de lente te vieren. De Square Enix Spring Surprise Box is nu te koop en bevat vier games.

  Als je de Square Enix Spring Surprise Box dan krijg je sowieso Just Cause 3 voor je geld. Wat de overige drie games in het pakket zijn blijft een verrassing tot 28 maart. Dan worden de codes verspreid en kun je beginnen met downloaden. De Square Enix Spring Surprise Box zal vanaf dat moment ook niet meer aan te schaffen zijn.

  Je kunt het verrassingspakket vinden in de webwinkel van Square Enix. Voor het pakket moet je €11,99 betalen. Voorgaande jaren kostte het pakket nog €6,49 dus naar verwachting zullen de aangeboden games een hogere waarde hebben. In de vorige editie zaten onder meer Sleeping Dogs, Deus Ex Human Revolution en Quantum Conundrum.

  Square Enix Spring Surprise Box met onbekende games

  Dit verrassingspakket is enkel beschikbaar voor PC. De codes die je krijgt kun je vervolgens downloaden via Steam. De normale prijs van Just Cause 3 op steam is 50 euro, dus dit pakket kan zeker de moeite waard zijn als je deze game toch al wilde spelen.

  Just Cause 3

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.