LA Noire VR Case Files releasedatum opgeschoven naar december

  Take-Two heeft bekendgemaakt dat de LA Noire VR Case Files releasedatum opgeschoven is. De Case Files zullen nu in december uitkomen.

  In september werden de LA Noire VR Case Files aangekondigd samen met de remake van L.A. Noire uit 2011. De game biedt zeven zaken uit de originele game die aangepast zijn om geheel in virtual reality te spelen. Volgens Rockstar Games biedt LANoire The VR Case Files adembenemende actie en echt rechercheurswerk in VR.

  LA Noire VR Case Files release in december

  In een nieuwsbericht op de website van Take-Two staat de volgende aankondiging.

  “L.A.Noire is gepland voor een release op 14 november 2017 voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. (…) Hierna zal in december 2017 L.A. Noire: The VR Case Files uitkomen, met zeven zaken van de originele game die speciaal zijn herbouwd voor een virtual reality-ervaring op het HTC Vive-systeem.”

  Een specifieke datum werd niet bekendgemaakt voor het spel, maar we kunnen het dit jaar dus nog verwachten. De andere versies van de LA Noire remaster zullen gewoon op de geplande datum uitgebracht worden. Bekijk hier het volledige nieuwsbericht met meer informatie over games van Rockstar en andere uitgevers.

  LA Noire komt 14 november uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier welke vijf LA Noire features het spel zo tof maken.

  LA Noire The VR Case Files

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.