LA Noire release is vandaag voor huidige generatie consoles!

  De LA Noire release is vandaag! De populaire game van Rockstar Studios is vanaf vandaag verkrijgbaar op de huidige generatie consoles: PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Bekijk de Nintendo Switch trailer bovenaan de pagina.

  De originele LA Noire verscheen in 2011 voor de oude generatie consoles. De bekende Rockstar game is nu in een nieuw jasje gestoken voor de huidige generatie consoles. Zowel de PS4, Xbox One en Nintendo Switch versie van de game bevatten het volledige spel en alle bijbehorende DLC. Bekijk hieronder de launch trailer voor de vernieuwde versie van LA Noire!

  LA Noire release met nieuwe specificaties

  Met de komst van de LA Noire remaster zijn er een hoop aspecten van de game veranderd. Zo zullen de PlayStation 4 Pro en Xbox One X versies van de game 4K ondersteuning bieden. Eerder bracht Rockstar al een LA Noire trailer uit die in het teken stond van de 4K graphics.

  De Nintendo Switch versie van LA Noire is volledig aangepast om optimaal gebruik te maken van alle Switch functies. Denk hierbij aan: een Joy-Con mode met op gebaren gebaseerde controls en een nieuwe wijde en over-de-schouder camera hoek. Hiernaast zijn ook passende touch screen controls toegevoegd voor het mobiele detective werk.

  Naast de LA Noire remaster voor de huidige generatie consoles komt er ook een Virtual Reality versie aan. De LA Noire VR Case Files bevat zeven zaken uit de originele game die speciaal zijn vernieuwd om te ervaren met Virtual Reality. Deze VR versie is speelbaar op het HTC VIVE systeem. Een exacte releasedatum voor de VR versie is nog niet bekend, maar de game moet nog dit najaar verschijnen!

  LA Noire is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

  L.A. Noire (Remaster)

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.