De La Casa de Papel seizoen 4 releasedatum onthult een snelle terugkeer!

    Money Heist, oftewel La Casa de Papel keert terug met een vierde seizoen! Het vierde seizoen zal zich natuurlijk afspelen na de gebeurtenissen in seizoen 3. Het hele seizoen zal uitkomen op 3 april op Netflix.

    La Casa de Papel, ook wel bekend als Money Heist, heeft dit weekend een teaser trailer gekregen voor seizoen 4. Seizoen 3 eindigden met een grote cliffhanger waarbij fans zich afvroegen of het allemaal nog wel goed zou komen met de groep. Als je de teaser trailer zelf wilt zien, klik dan hier.

    De teaser trailer toont beelden van de groep, waarbij er twee karakters in voorkomen die er eigenlijk niet bij horen. Nu hebben wij geen idee of de karakters die getoond zijn terugkeren naar de groep op één of andere magische wijze. Maar we weten wel al dat de groep door de meest heftige situaties weet te komen. Vooral wanneer alles het plan volgt van de professor. Maar dat zal dit seizoen waarschijnlijk niet van toepassing zijn, want in de teaser komen de vier woorden "prepare for the chaos" voor.

    Aan het einde van de teaser zien we een onthulling van de release datum. 3 april 2020 zal het vierde seizoen uitkomen op Netflix. Hoogst waarschijnlijk zal ook dit seizoen weer 8 afleveringen bevatten. Volgens Netflix is La Casa de Papel de derde meest bekeken originele TV show op Netflix. Op plek 1 en 2 staan Stranger Things en Umbrella Academy. Dus als je nog niet begonnen ben met La Casa de Papel, dan is dit misschien een goed moment om te beginnen.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.