La Casa de Papel seizoen 2 trailer uitgebracht door Netflix

    La Casa de Papel seizoen 2 staat eraan te komen. Netflix heeft een trailer voor het tweede seizoen van de populaire Spaanse serie online gezet. De nieuwe afleveringen verschijnen 6 april op de streamingdienst.

    De trailer van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel laat zien waar de serie bekend om staat: veel drugs, veel geld en spectaculaire actie. In het tweede seizoen begint de tijd op te raken in het Spaanse nationale munthuis. Terwijl The Professor verder gaat met zijn gedachtenspelletjes tegenover detective Raquel Murillo, moeten de acht dieven ongeschonden uitbreken met de buit.

    La Casa de Papel seizoen 2 het laatste deel

    Het tweede seizoen van La Casa de Papel, letterlijk vertaald Het huis van papier, is het laatste deel van de serie. Dit deel bevat negen afleveringen. De Spaanse serie, die origineel werd uitgezonden op Antena 3, is zeer populair onder Netflix kijkers. De show, die ook wel Money Heist wordt genoemd, werd nadat Netflix de serie heeft opgepakt wereldwijd goed ontvangen door kijkers en heeft momenteel zelfs een 8.8 op IMDB.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.