L.A. Noire The VR Case Files aangekondigd

  L.A. Noire The VR Case Files is een remake van de klassieker L.A. Noire. Deze versie is compleet hermaakt voor virtual reality.

  Er is net aangekondigd dat L.A. Noire naar Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch komt. Maar Rockstar heeft ook een VR versie van de game aangekondigd.

  L.A. Noire The VR Case Files vernieuwt zeven zaken van originele game

  De VR versie van L.A. Noire heeft zeven zaken uit de originele game die compleet vernieuwd zijn voor een VR beleving. Volgens Rockstar Games biedt L.A. Noire The VR Case Files adembenemende actie en echt rechercheurswerk in virtual reality.

  L.A. Noire, de hit uit 2011, speelde zich af in Los Angeles tijdens de jaren ’40. Spelers kruipen in de huid van een jonge rechercheur genaamd Cole Phelps. Met Phelps los je in de game allerlei zaken op die geïnspireerd zijn op echte misdaden.

  Hoe meer zaken je oplost, hoe hoger Phelps stijgt in zijn rang als rechercheur. Dit brengt hem steeds dichterbij het criminele hart van Los Angeles.

  L.A. Noire straalt een film noir-stijl uit en lijkt qua stijl op films uit de jaren ’40. De gezichten van de personages in L.A. Noir zijn gemaakt met de MotionScan technologie. De gezichten van acteurs worden met 32 camera’s gefilmd waardoor gezichtsuitdrukkingen heel natuurlijk overkomen.

  Wij hebben in 2011 de originele L.A. Noire een negen gegeven in onze review. De game is ook genomineerd geweest bij het Tribeca Film Festival.

  L.A. Noire The VR Case Files komt uit voor de HTC Vive op dezelfde datum als de andere versies van de remake: 14 november 2017.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.