L.A. Noire remaster mogelijk in de maak volgens geruchten

  Het gerucht gaat dat er een L.A. Noire remaster in de maak is voor de huidige generatie consoles. Dit zou gaan om de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

  Eerder dit jaar kwam op Twitter het gerucht tevoorschijn over een remaster van L.A. Noire. Twitter gebruiker Yan2295 plaatste het volgende bericht op 15 januari:

  Yan2295 is niet onbekend in de wereld van de Rockstar geruchten, hij heeft namelijk eerder geruchten de wereld in gebracht die uiteindelijk bleken te kloppen. Na de Tweet van Yan2295 kwam nog een bron (Direct-Feed Games) die sprak over de L.A. Noire remaster. Volgens hem zou de remaster niet alleen uitkomen op de Nintendo Switch, maar ook op de PlayStation 4 en Xbox One.

  Nieuwe informatie over de L.A. Noire remaster

  Tijdens de E3 is er geen melding geweest van deze remaster. Nu heeft Comicbook.com gezegd dat ze van verschillende bronnen meer info hebben gekregen met betrekking tot de vernieuwde versie van L.A. Noire.

  Rockstar was blijkbaar, tijdens de maak van L.A. Noire, al bezig met het experimenteren van de VR functie. Mocht dit het geval zijn, is het mogelijk dat de remaster op de PlayStation 4 de VR functie zal bevatten. Naast VR zouden alle vernieuwde versies een first-person mode bevatten, vergelijkbaar met de first-person modus uit GTA V.

  Vanwege het drukke schema van Rockstar verwachten wij niet dat de game binnenkort verschijnt. Een exacte releasedatum is niet bekend, aangezien alle informatie gebaseerd is op geruchten. Nu kunnen we alleen nog wachten tot de remaster van L.A. Noire officieel wordt aangekondigd.

  L.A. Noire

  Verkijgbaar vanaf 20 may 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.