Krijgt Fortnite seizoen 5 een rocket launcher update?

  Er is een mysterieuze hologram verscheen in Fortnite. Dit rocket launcher hologram lijkt de start van een rocket launcher evenement. Is dit een hint voor Fortnite seizoen 5?

  Er zijn ook andere details die erop duiden wat Fortnite seizoen 5 voor ons in petto heeft.

  Wordt dit de start van Fortnite Seizoen 5?

  De theorie dat dit een hint is, wordt ondersteund door tekst die is aangetroffen door datamining. TwoEpicBuddies beweert een tekst te hebben gevonden waar spelers de lancering van de raket meemaken. Ook is er een volledig model van de game in de code aangetroffen.

  Epic Games stopt vaker hints naar het volgende seizoen in haar game. Tijdens seizoen 3 zagen we telkens een mysterieuze meteoriet. Pas in seizoen 4 werd duidelijk wat de functie hiervan, was toen deze per direct bij het starten van dit seizoen heel hard insloeg. Eerder schreven wij alle Fortnite seizoen 4 details al op.

  Nog even wachten

  Vooralsnog is het niet bekend wanneer seizoen 4 precies eindigt en het is nog onduidelijk wanneer dus het volgende seizoen van start gaat. In ieder geval volgden nieuwe seizoen vrijwel direct het einde van het vorige seizoen op. Als seizoen 4 stopt, kunnen we dus waarschijnlijk snel met deel 5 aan de slag. Maar voor nu kun je nog even van seizoen 4 genieten.

  Fortnite is een erg populair spel dat bijna op elke denkbare console wel speelbaar is. Onlangs werd de game zelfs uitgebracht als Fortnite Switch release. Regelmatig wordt het spel geüpdatet.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.