KPN storing zorgt voor problemen met internet

  Er is momenteel een KPN storing die zorgt voor problemen met het internet. De storing begon deze ochtend rond 10 uur, blijkt uit meldingen die binnenkomen.

  Op de website van alle storingen stroomden iets voor 10 uur vanochtend klachten binnen over de storing. Uit de klachten blijken dat er iets mis is met het internet van de provider. Iedereen die thuis geen internet heeft kan geen gebruik meer maken van de WiFi.

  KPN storing tijdens Olympische Spelen

  Verder zijn er meldingen binnen gekomen over storingen met de TV. Hieronder kan vallen dat sommige zenders het niet doen of dat zelfs alle zenders niet werken. Mocht dit zo zijn, kunnen gebruikers altijd nog tv kijken via hun telefoon, laptop of tablet via de MijnKPN app. Een klein deel van alle meldingen gelden voor een algehele storing.

  De meeste klachten van de storing komen uit Amsterdam. Ook grote steden als Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zwolle zijn flink de dupe. Enkele steden lijken geen last te hebben van de storing, blijkt uit informatie van de storingskaart van KPN.

  Oorzaak onbekend

  Waar de storing door komt is nog niet bekend, ook weten we niet wanneer de problemen verholpen zullen zijn. Heb je zelf ook last van de storing? Dan kan je dat aangeven op allestoringen.nl.

  Recent was er nog een storing bij de ABN Amro en Vodafone. De bank had problemen bij overboekingen van geld. Hierdoor hebben veel klanten van de bank hun salaris of leefgeld pas laat binnengekregen. Vodafone klanten hadden enkele weken geleden klachten over het mobiele internet van de provider.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.