Korting op griezelgames Konami met Halloween

  Ook ontwikkelaar annex uitgever Konami grijpt de feestdag Halloween aan om een speciale actie op touw te zetten. Een aantal games van het concern gaan rond de Amerikaanse feestdag met korting over de virtuele toonbank.

  Het gaat hier om de spellen: Castlevania: Harmony of Despair en Zombie Apocalypse: Never Die Alone plus uitbreidingspakketten. Twee games die onmiskenbaar overgoten zijn met een griezelsausje. De spellen zijn vanaf 24 oktober voor de helft van de prijs verkrijgbaar op het PSN. Daarnaast zijn alle pakketten downloadbare content voor horrorgame: Castlevania: Lords of Shadow ook met 50 procent korting op te halen op het PlayStation Network.

  De aanbieding heeft een looptijd van twee weken en omvat alle relevante DLC voor deze drie titels, inclusief Zombie Apocalypse: Never Die Alones ‘Pure Pwnage Pack’ en de vier aanvullende Castlevania: Harmony of Despair-levels, meegerekend ‘Legend of Fuma’ en ‘Origins’. Hetzelfde geldt voor de twee pakketten voor Castlevania: Lords of Shadow, 'Resurrection' en 'Reverie'.

  Met de actie, die overigens enkel geldt voor de PlayStation 3, hoopt Konami weer in de spotlights te treden met zijn horrorgames. Castlevania: Harmony of Despair kenden wij een 7,0 toe in de recensie. Zombie Apocalypse en Castlevania: Lords of Shadow beoordeelden wij met respectievelijk een 6,0 en een 8,0.

  Castlevania: Harmony of Despair

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.