Koptelefoon van Dwayne Johnson vanaf nu te koop

  Dwayne "The Rock" Johnson lanceert zijn eigen Workout Headphones. De koptelefoon van Dwayne Johnson is vanaf nu te koop voor 250 dollar.

  Under Armour

  Dwayne Johnson ging een samenwerking aan met sportmerk Under Armour en dat resulteerde in een hele kledinglijn van shirts, hemden, sportbroeken en rugtassen. Zijn lijn heet Project Rock en naast alleen kleding lanceerde de acteur ook een draadloze koptelefoon voor tijdens het sporten.

  Koptelefoon van Dwayne Johnson

  De draadloze koptelefoon is gemaakt in samenwerking met JBL en Under Armour. Op de zijkant van de oren staat een stier, kenmerkend voor The Rock. Gepaard met de koptelefoon gaat een Spotify-lijst samengesteld door de acteur zelf, genaamd Iron Paradise Airwaves.

  De koptelefoon is uitgerust met een zacht "ademend" stofje bij de oren wat je er ook af kan halen om te wassen. De bedoeling van de koptelefoon is dat hij, welke bewegingen je ook maakt, niet van je hoofd af gaat. Daarnaast is hij opvouwbaar en op de bovenkant staan de woorden "Blood, Sweat, Respect".

  Je hoeft de draadloze koptelefoon slechts 5 minuten op te laden om hem vervolgens een uur te kunnen gebruiken. Hij heeft ook een ingebouwde microfoon waarmee je Siri en Google Now kan gebruiken. De koptelefoon wordt opgeladen aan een MicroUSB-kabel en het apparaat ondersteunt Bluetooth 4.1.

  De koptelefoon is verkrijgbaar vanaf 250 dollar. Bekijk hier de nieuwe kledinglijn van The Rock!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.