Konami LA studio per direct officieel gesloten

  De deuren van de Konami LA studio zijn officieel gesloten. Konami maakt in een statement bekend dat de LA studio vanaf heden gesloten is.

  De reden dat Konami de LA studio sluit heeft volgens de organisatie te maken met het centraliseren van productiemiddelen. Alle resources worden opnieuw gestructureerd, aldus Konami. De organisatie maakt ook bekend dat het alle reeds bestaande Metal Gear Solid titels blijft ondersteunen, ondanks het recente vertrek van Metal Gear Solid meesterbrein Hideo Kojima bij Konami.

  Konami LA studio - ondersteuning voor Steam versie van Metal Gear Online

  Naast het feit dat Konami Metal Gear Solid titels blijft ondersteunen zoals bijvoorbeeld Metal Gear Solid V: The Phantom Pain wil de organisatie ook de Steam versie van Metal Gear Online blijven ondersteunen. Deze versie van Metal Gear Online is nog niet uit en komt waarschijnlijk in januari 2016 uit.

  De meest recente toptitel van Konami is Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Wij beoordeelden de game met een hoog cijfer en de game is kandidaat voor de game van het jaar titel. Lees nog eens de review van de game door om te kijken wat je van deze titel kan verwachten.

  Metal Gear Online 3

  Verkijgbaar vanaf 6 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.