Konami kondigt plannen aan voor de globale 2015/16 PES League

  Konami Digital Entertainment heeft zijn plannen voor de 2015/2016 PES League aangekondigd, waarbij nieuwe landen zijn toegevoegd aan de lijst van nationaliteiten die nu al meedoen. Ook is bevestigd dat de wereldkampioenschappen van het UEFA Champions League eSports evenement plaatsvinden op 28 mei, tegelijkertijd met de UEFA Champions League finale.

  Volgend op het grote succes van het 2014/15 seizoen, waar de PES League voor het eerst een globale competitie heeft gestart komt Konami nu met een nieuw seizoen waarbij spelers uit Peru, India, Saudië-Arabië en nog meer de mogelijkheid hebben om mee te spelen.

  Elk nieuw land heeft hier zijn eigen regionale competities, waarin spelers voor een plek in de PES League World Finals strijden. Meer dan 100.000 spelers over de hele wereld deden vorig jaar mee, waarbij de Franse Rachid Tabane de titel pakte in Berlijn. De winnaar van de finale in 2016 gaat er vandoor met 2 kaarten voor de UEFA Champions League finale.

  Meld je aan voor het nieuwe seizoen van de PES League

  De registratie voor het nieuwe PES League seizoen is al geopend, registeren is kosteloos. Konami zal slechts 1 gelukkige deelnemer uitkiezen die een gesigneerd shirt kan winnen van Neymar Jr en ook nog eens een speciale 20-jarig jubileum editie van PES 2016. Deelnemer die zichzelf hebben opgegeven zullen ook 10.000 GP ontvangen in de game, de ze kunnen gebruiken in de PES 2016 myClub mode. Deze optie zorgt ervoor dat ze een team kunnen opstellen vol met de beste voetbalsterren.

  De 2016 PES World Finals kan gespeeld worden op de PlayStation 4 editie van de game. Voor de eerste keer kunnen ook PC-spelers meedoen met de competitie via Windows PC formaat met gebruik van Steam. Verder kunnen spelers met hun myClub team meedoen met een speciale competitie, waarbij een persoon gekwalificeerd wordt om te mogen spelen in Milaan. Deze competitie wordt later aangekondigd, waarvan de details nog zullen volgen.

  Pro Evolution Soccer 2016

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.