Konami introduceert gratis versie van PES 2020

  Uitgever en gameontwikkelaar Konami brengt vandaag de eFootball PES 2020 Lite game gratis uit op Xbox One en Steam. Spelers op de PlayStation 4 moeten een dagje langer wachten.

  eFootbal Pro Evolution Soccer 2020, beter bekend als PES 2020, is al een paar maanden op de markt, maar Konami brengt vandaag een Lite-versie uit. De nieuwe uitgave is een soort demo van de normale versie van PES 2020, maar toch kan je hier flink wat dingen mee doen.

  Zo zijn er dertien verschillende clubs waarmee je kan spelen, waaronder Arsenal, FC Barcelona, Manchester United en natuurlijk Juventus. Er zijn drie stadia en vier verschillende offline modi waarin je kan knallen. De edit modus is alleen beschikbaar voor PS4 en Steam. Je kan met deze gratis versie ook co-op spelen, lokale matches opstarten en de training modus gebruiken. Naast dat alles kan je ook online spelen tegen andere mensen om je voetbalkunsten te laten zien.

  Ga jij deze gratis versie van PES 2020 vandaag downloaden? Of ben je meer een aanhanger van FIFA 20? Laat het ons weten in de comments!

  PES 2020 is nu in de aanbieding bij bol.com voor minder dan 30 euro.

  eFootball PES 2020

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.