Komt er een nieuwe Battletoads game aan?

  Battletoads was één van de leukste Rare-franchises uit de tijd van de Super Nintendo en de Nintendo Entertainment System. Helaas raakte de serie hierna in verval en kregen de fans nooit een nieuwe Battletoads. Toch lijkt deze opvolger er te gaan komen, want Phil Spencer droeg bij het Windows 10 Event een wel erg herkenbaar t-shirt.

  Op het Windows 10 Event van Microsoft droeg Xbox baas Phil Spencer een shirt van Battletoads. Gamespot trok de stoute schoenen aan en vroeg hem achteraf naar de herkomst van dit t-shirt. Spencer gaf aan dat hij nog nooit van zijn leven een shirt gedragen heeft met een afbeelding die nergens op slaat.

  Nieuwe Battletoads Game

  Het is nog steeds geen officiele bevestiging dat het spel echt in ontwikkeling is, maar het komt in ieder geval in de buurt. In november 2014 werd de handelsnaam van Battletoads verlengd en op dat moment werd er nog geen uitspraak gedaan over de toekomst van de franchise. Microsoft kocht Rare over van Nintendo in 2002.

  De afgelopen weken ging er een tweet van een componist van Rare de ronde dat dit een groot jaar wordt voor Rare. Muzieknoten waren te zien en alles wees in de richting van Banjo-Kazooie. Betekent dit dat we straks zowel een nieuwe Banjo-Kazooie game als een nieuwe Battletoads game mogen verwelkomen op de Xbox One?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.