Komen de Overwatch helden naar Smash Bros. Ultimate?

  Overwatch op de Nintendo Switch kan een belangrijke rol gaan spelen in Super Smash Bros. Ultimate. Het is duidelijk dat Overwatch naar de Nintendo console komt, maar als het aan Jeff Kaplan, vice-president van Blizzard ligt staan er nog veel grotere dingen voor deze game op de planning.

  Jeff Kaplan zou graag zien gebeuren dat Overwatch-helden in Super Smash Bros. Ultimate worden gebruikt. Natuurlijk is Jeff Kaplan niet de persoon die uiteindelijk de beslissing maakt of Nintendo de helden echt gebruikt, maar hij is in ieder geval bereid licenties te verstrekken.

  Nieuwe downloadbare content voor Super Smash Bros. Ultimate?

  Tegenover IGN deed Jeff Kaplan de volgende uitspraak:

  "Aan het Smash Bros.-team: pak wie jullie willen, we houden van al onze personages en zien ze graag meevechten in Smash. Jullie mogen onze babby's stuk voor stuk gebruiken, jullie kunnen kiezen uit alle 31 personages."

  Eerder werd er al gespeculeerd dat er mogelijk Overwatch-personages naar Super Smash Bros. Ultimate zouden komen. Als Kaplan zijn zin krijgt is dit iets dat daadwerkelijk gaat gebeuren. Daarvoor moet wel eerst het één en ander gebeuren. In het verleden zijn al Joker, Hero, Banjo & Kazooie en Terry aangekondigd, wat betekent dat er nog maar éen slot over is bij de huidige downloadable content.

  Wordt Tracer een nieuwe Smash-vechter?

  Als het aan Kaplan zelf ligt, is er één specifiek personage die hij graag ziet meevechten in Smash. Mogelijk wordt het laatste plekje in de content die eraan komt opgevuld door Tracer. Dit is het personage dat ook op de cover van het spel staat. Tracer wordt vaak als de mascotte van Overwatch beschouwd. Een ander personage dat veel kans maakt om dan gekozen te worden is Doomfist. Zelf vind Jeff Kaplan Tracer de beste kandidaat, al mag Nintendo wat hem betreft elke Overwatch-held kiezen. Het kan nog spannend worden of Nintendo op dit aanbod ingaat en welk personage Nintendo dan kiest.

  Later deze maand komt Overwatch naar de Nintendo Switch. Als het vijfde slot in de downloadbare content daadwerkelijk door een Overwatch personage wordt opgevuld, is het aannemelijk dat we dan meer zullen horen.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.