Komen Call of Duty Black Ops 3 en nieuwe Resident Evil dit jaar?

  Volgens het digitale games analysebureau Superdata komt er dit najaar een nieuwe Resident Evil game. En wordt de nieuwe Call of Duty van dit jaar Call of Duty Black Ops 3.

  In het laatste rapport van digitale console games tonen de cijfers aan dat er dit najaar een nieuwe Resident Evil komt.

  "We verwachten dat de neergang van deze maand af vlakt in de komende paar maanden, na een reguliere seizoenspatroon, maar we verwachten een opleving te zien als de volgende edities van verschillende grote franchises zoals Halo en Resident Evil uit te komen in de herfst van 2015", valt te lezen in het rapport.

  Call of Duty Black Ops 3 nieuwe COD

  Ergens anders in het rapport staat dat Call of Duty Black Ops 3 de volgende titel is uit de franchise. Eerder nog gingen de geruchten dat Call of Duty: Modern Warfare 2 mogelijk zou terugkeren naar de current-gen console in een geüpgradete versie.

  De geruchten werden extra kracht bijgezet na de terugkeer van Todd Alderman bij Infinity Ward. Deze studio is de ontwikkelaar van het succesvolle Call of Duty: Modern Warfare 2. Fans hopen al een tijd op de terugkeer van Modern Warfare 2, maar met dit nieuwe onderzoek lijkt het erop dat Call of Duty Black Ops 3 de opvolger wordt van Call of Duty: Advanced Warfare.

  Capcom en Activision hebben nog niets officieel bekendgemaakt over de volgende edities van de games. Het is echter niet ongeloofwaardig dat de geruchten uit dit onderzoek kloppen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.