Koei Tecmo America E3 line-up komt met Nioh en nog veel meer

  Koei Tecmo mag dan wel niet een heel bekende naam zijn op de Europese gamemarkt, maar deze ontwikkelaar zal zijn naam wel weten te vestigen. De Koei Tecmo America E3 line-up belooft namelijk een aantal sterke titels.

  Koei Tecmo America heeft vandaag aangekondigd een plaats op de E3 in te nemen. Daarbij heeft de studio twee titels aangekondigd die er te zien zullen zijn. Ook heeft de uitgever aangegeven dat er een, nog onbekende, game aan toegevoegd gaat worden. Deze wordt in samenwerking met ontwikkelaar Omega Force gemaakt, bekend van Dynasty Warriors.

  Koei Tecmo America E3 line-up kent twee sterke titels

  De eerste titel waar je mee te maken gaat krijgen tijdens de Koei Tecmo America E3 line-up is Nioh. Deze game wordt een samurai versie van Dark Souls, waarin keiharde combat centraal staat. In de game volg je ene William, een zwaardvechter, die zijn vaardigheden tot het maximale moet gebruiken om hordes aan demonen af te slachten. Nioh komt dit jaar nog uit, exclusief voor PS4.

  De tweede game die aanwezig is op de E3, is Attack on Titan. Gebaseerd op de gelijknamige anime, komt de game eindelijk naar de Westerse markt. Ook al vecht je tegen gigantische titanen, de actie kent een hoog tempo. Attack on Titan komt uit op 30 augustus voor Xbox One, PS 4, PS3, PC en Vita.

  Nioh

  Verkijgbaar vanaf 8 february 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.