Kobe Bryant wordt geëerd met NBA 2K17 Legend Editie

  2K heeft vandaag aangekondigd dat ze levende legende Kobe Bryant zal eren met een eigen NBA 2K17 Legend editie. De veteraan van de Los Angeles Lakers stopt, na een imposante carrière, aan het einde van dit basketbalseizoen.

  Black Mamba , achttienvoudig NBA All-Star zal niet alleen sieren op de cover van de komende NBA 2K game. Ook zullen mensen die de game in de pre-order bestellen, een hoop Kobe Bryant memorabilia krijgen. Zo ontvangen fans Kobe-collectibles en een hoop digitale content bij hun bestelling, die de carrière Kobe Bryant als het ware door laten leven.

  Gamers die het spel nu al bestellen ontvangen in ieder geval de volgende fysieke producten:

  • Kobe Bryant poster
  • Twee Kobe Bryant Panini speelkaarten
  • “Black Mamba” spelcontroller camo

  Daarnaast krijgen fans een heleboel digitale content:

  • 30.000 in-game geld
  • MyTEAM bundel en 3 pakjes kaarten met gegarandeerde Kobe limited kaarten
  • Nike Kobe 11 schoenen
  • En nog veel meer Kobe gerelateerde producten

  Kobe Bryant op de cover geen unicum

  Kobe Bryant, wiens carrière na twintig jaar vanavond eindigt, voelt zich ontzettend vereert met de samenwerking met 2K. Het is de tweede keer dat de tweevoudig topscorer van de NBA competitie op de cover van de game staat. Alle fans zullen in ieder geval ontzettend blij zijn met deze actie, want de carrière van hun Kobe duurt op deze manier nog even voort.

  Voor de echte fans is NBA 2K17 Legend editie zowel voor PlayStation 4 als Xbox One beschikbaar voor €79,99. Voor de minder grote fans van Kobe is er ook een standaard editie te koop voor €59,99. Deze verschijnt voor PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. Beide edities zullen in september 2016 verschijnen.

  NBA 2K16

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.