KNIPPR abonnementen vanaf 1 juni stopgezet na besluit T-Mobile

  Mensen met een KNIPPR abonnement kunnen per 1 juni 2018 geen gebruik meer maken van de service. Dat heeft T-Mobile besloten. Dit besluit is gemaakt omdat er volgens het bedrijf te weinig klanten waren en de kosten steeds duurder werden.

  Met KNIPPR kun je online via je smartphone, tablet en computer TV kijken. Zo was het mogelijk om bijvoorbeeld via Apple TV of Chromecast TV kijken, zonder een traditioneel televisieabonnement. In de nabije toekomst zal dit dus niet meer mogelijk zijn via KNIPPR.

  De reden dat de KNIPPR abonnementen stoppen

  Volgens Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarketing bij T-Mobile, spreekt KNIPPR op dit moment een te kleine doelgroep aan:

  ''Er is potentie voor deze manier van TV kijken. KNIPPR is een start-up en zoals bij zoveel start-ups kom je soms tot de conclusie dat je te vroeg de markt voor een groter publiek hebt betreden. We geloven nog steeds in deze dienst, maar op dit moment spreken we nog een te kleine doelgroep aan."

  Aldus Van Lammeren in een bericht op de eigen site.

  Per 1 juni 2018 zal KNIPPR dus niet meer beschikbaar zijn. Dat betekent dat je op 31 mei voor het laatst kan genieten van de diensten van KNIPPR.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.