Knight Rider reboot aangekondigd door David Hasselhoff

  In een interview met TMZ heeft David Hasselhoff aangekondigd te willen werken aan een Knight Rider reboot. Dit wil hij gaan doen met James Gunn, regisseur van Guardians Of The Galaxy 2.

  Hasselhoff vertelt een gastrol te hebben gekregen in Guardians Of The Galaxy 2. Deze rol was een speciaal verzoek van Gunn. Naar aanleiding daarvan zijn de acteur en regisseur gaan praten over Knight Rider. Gunn vertelt dat hij op jonge leeftijd Knight Rider keek en dat Hasselhoff effect op hem had.

  Knight Rider reboot dankzij James Gunn

  Hasselhoff vertelde aan TMZ enthousiast te zijn over de reboot.

  “Laat mij maar de oude man spelen, laat mij maar Devon spelen. Ik kan niet rennen, ik kan niet springen en ik kan niet vechten, maar ik kan nog steeds rijden.”

  Hasselhof meldt al eerder nagedacht te hebben over een nieuwe reboot van Knight Rider aangezien de vorige niet goed bij het publiek is bevallen. De acteur vertelt dat Gunn de show keek toen hij acht jaar oud was, en daarom een reboot in zijn hoofd had zitten. Toen Gunn dit aan Hasselhoff vertelde, zag de acteur meteen een plan.

  Vervolgens heeft Hasselhoff het nieuws, met toestemming van Gunn, aangekondigd bij verschillende media. Momenteel is hij met Gunn de rechten aan het regelen om de reboot te maken. Meer informatie over de reboot van Knight Rider zoals de cast is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.