Klachten over Windows 10 prullenbak icoon

  Windows 10 is nog maar net aangekondigd en men loopt nu alweer te klagen. Ditmaal een zeer ernstige klacht over het design van het Windows 10 prullenbak icoon.

  Microsoft is een update aan het voorbereiden voor de Windows 10 technische preview. In deze update krijgt Windows 10 ook nieuwe iconen. Microsoft staat nooit zo goed bekend als het gaat om het gebruikt van iconen. De iconen in Windows veranderen nogal vaak en het wordt er vaak niet beter om, vooral niet bij de prullenbak.

  De Windows 10 prullenbak is grauw en grijs

  Toen men ook de eerste beelden van de Windows 10 prullenbak zag, gingen de Microsoft fans helemaal los. De prullenbak is weer veranderd en is nu grauw en lelijk, zeggen de Microsoft fans. Alle iconen in Windows 10 zijn over het algemeen kleurrijk, de prullenbak past dus totaal niet bij de stijl van Windows 10.

  Aan de andere kant zou dat goed moeten zijn, aangezien men vindt dat de Windows 10 een hoog 'Fisher-Price' gehalte heeft. Het kan ook zijn dat Windows gebruikers niet weten wat ze willen.

  Microsoft heeft niet alleen maar fouten gemaakt, Windows 10 heeft ook veel hoogtepunten. Nog niet op de hoogte van Windows 10? XGN heeft een special over Windows 10 speciaal voor jou geschreven.

  Windows 10 prullenbak icoon

  Windows 10 prullenbak

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.