Kit Harington krijgt hoofdrol in Call of Duty Infinite Warfare

  Activision liet afgelopen weekend door middel van een persbericht weten dat het Game of Thrones acteur Kit Harington heeft aangesteld voor haar nieuwe Call of Duty titel. Mensen zullen Kit Harington wellicht beter kennen als Jon Snow.

  Harington zal in Call of Duty Infinite Warfare de rol op zich nemen als schurk. Spelers gaan aan de hand van deze persoon de strijd aan met het Settlement Defense Front. Taylor Kurosaki, narrative director van Infinity Ward, is ontzettend blij met de aanstelling, omdat Harington een groot talent is die het verhaal van botsende strijdmachten perfect versterkt. Hij kan dan ook niet wachten tot het moment daar is en spelers aan de hand van de Game of Thrones acteur de game kunnen spelen.

  Naast Kit Harington ook bekende regisseur betrokken bij de game

  Naast de bekendmaking van de Game of Thrones acteur als hoofdrolspeler, maakte Activision ook bekend dat Guy Ritchie betrokken is bij de productie van de nieuwe Call of Duty Infinite Warfare game. Ritchie is bekend als regisseur van films als Snatch en The Man from U.N.C.L.E.

  Call of Duty Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Tijdens de komende dagen op de E3 zullen we ongetwijfeld meer gaan zien van de aankomende titel van Infinity Ward.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.