Kit Harington in nieuwe Call of Duty Infinite Warfare trailer

  Vannacht is er een nieuwe Call of Duty Infinite Warfare trailer opgedoken. De beelden laten meer zien over het verhaal van de game.

  In de nieuwe trailer van de shooter van Inifinity Ward zien we voor het eerst in-game beelden van acteur Kit Harington. De acteur, bekend als Jon Snow uit Game Of Thrones, zal de rol vertolken van Salen Kotch, de bad guy van het verhaal.

  Naast Harington is ook UFC vechter Connor McGregor te zien in de nieuwe Call Of Duty Infinite Warfare trailer (vanaf 1:42). Connor 'Mystic Mac' McGregor speelt kapitein Bradley Fillion van de Settlement Defense Front, de kwaadaardige organisatie in de game.

  De hoofdrol van het spel, Nick Reyes, is de verantwoordelijkheid van Nick Bloom, een bekende in de gamewereld. Zijn stem is onder andere te horen in Wolfenstein, Gears of War en andere Call of Duty games zoals Advanced Warfare, Ghosts en Black Ops 2.

  Verhaal duidelijk gemaakt in nieuwe Call Of Duty Infinite Warfare trailer

  Het verhaal gaat over Nick Reyes. Hij wordt onverwachts de kapitein van de Retribution, het laatst overgebleven gevechtsschip in de ruimte van onze planeet. Na aanvallen van de Settlement Defense Front (SDF) is het aan hem om zijn schip en crew te leiden tegen de SDF. Die zijn erop uit om de nieuwe territoria in de ruimte over te nemen en iedereen uit de weg te ruimen die ze in de weg staat.

  De nieuwe Call Of Duty zal uitkomen op 4 november, maar mensen die de game pre orderen kunnen 14 oktober al aan de slag met de multiplayer beta. Deze beta geldt voorlopig alleen nog voor spelers op de PlayStation 4. Over beta's op PC en Xbox One zal waarschijnlijk later meer informatie komen.

  Meer over de game kan je al lezen in de Call Of Duty Infinite Warfare preview.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.