Kirby Star Allies trailer tijdens Nintendo Direct Mini

  In de nieuwe Nintendo Direct Mini-video die vandaag is uitgebracht is onder andere een Kirby Star Allies trailer te zien. De Nintendo Switch game met het roze figuurtje verschijnt op 16 maart 2018.

  Tijdens de E3 vorig jaar werd Kirby Star Allies aangekondigd, toen nog onder de naam Kirby. De 2D game heeft een singleplayer en multiplayermodus met maximaal vier spelers waarin je levels moet doorlopen en moet samenwerken om vijanden te verslaan. Het is in die zin ietwat vergelijkbaar met games als LittleBigPlanet 3. Hoe beter je dat doet, hoe meer punten het oplevert.

  Combineer vaardigheden in Kirby Star Allies trailer

  In de trailer komen speciale vaardigheden aan bod. Zo kun je met de artist ability kunst op je tegenstanders afsturen en met de spider ability spinrag schieten. Extra bijzonder is de mogelijkheid om vaardigheden van verschillende spelers te combineren zoals ijs en water voor nog krachtigere aanvallen.

  Kirby Star Allies is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor Nintendo Switch. In de Nintendo Direct Mini video is de game vanaf 2.20 minuten te zien.

  Kirby Star Allies

  Verkijgbaar vanaf 16 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.