Kirby Star Allies demo voor Switch nu verkrijgbaar

  Kirby debuteert op Nintendo's recente platform, met een gratis demo wel te verstaan. De uitgelezen kans om Kirby voor het eerst te zien schitteren in Full HD kwaliteit. Kirby Star Allies zal over twee weken uitkomen, maar ontwikkelaar HAL Laboratory.inc introduceert met deze demo alvast een aantal nieuwe features.

  Kirby Star Allies is volgens velen een van de belangrijkste aankomende titels voor de Nintendo Switch, voordat het E3 spektakel losbarst. Daar verwachten we namelijk meer informatie te krijgen over onder andere een nieuwe Pokémon RPG en Metroid Prime 4. Maar niet getreurd, tot die tijd kun je alvast aan de slag met de Kirby Star Allies demo!

  Kirby Star Allies demo bevat nieuwe toevoeging

  Kirby Star Allies is voor veel Kirby liefhebbers een geschikte reden om een Switch in huis te halen. Toch probeert HAL Laboratory.inc de recentste toevoeging in de Kirby franchise verfrissend te houden. Dit doet ze onder andere door een nieuwe functie toe te voegen.

  Zo is het in Kirby Star Allies mogelijk om vijanden te rekruteren, zodat ze aan Kirby's kant komen te staan. Een nieuwe toevoeging die je ook in de demo zal tegenkomen. De Kirby Star Allies demo beschikt over twee levels, met de moeilijkheidsgraad makkelijk en moeilijk. De demo is niet heel erg groot, maar groot genoeg om je een idee te geven van wat er komen gaat.

  Kirby Star Allies demo is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Lees hier ook onze Kirby Star Allies Preview.

  Kirby Star Allies

  Verkijgbaar vanaf 16 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.