Nieuwe Super Kirby Clash voor Nintendo Switch laat je knokken

  Kirby-fans opgelet! Ook onze roze vriend kreeg een rol in de laatste Nintendo Direct. Zo werd er een nieuwe game aangekondigd waarin maar liefst vier Kirby's het tegen andere vijanden opnemen. Deze nieuwe Kirby release komt naar de draagbare Nintendo Switch.

  De nieuwe game, genaamd Super Kirby Clash, heeft wat weg van een minigame. In een soort Super Smash Bros-stijl nemen verschillende Kirby's het op tegen verschillende vijanden. Dit keer vecht je alleen niet tegen elkaar, maar tegen vijanden.

  Kirby release op Nintendo Switch

  Tijdens de Nintendo Direct werd alvast een voorproefje gegeven wat deze game kan tonen. In de game neem je het op tegen een scala aan vijanden. Dit doe je niet alleen, maar met vier personen. De game doet een beetje denken aan een Four Sword-avontuur zoals The Legend of Zelda dat ooit had. Daarentegen is het deze keer met Kirby in de hoofdrol en gaat het om een platformer waarin je vele vijanden verslaat.

  De game heet Super Kirby Clash en komt later vandaag al uit in de Nintendo eShop. Je kunt dus al heel snel aan de slag met deze nieuwe Kirby release. Dit spel kun je zowel via lokale communicatie als online met vrienden spelen. Goed nieuws voor alle fans van dit roze schattige bolletje. Benieuwd naar het beeldmateriaal dat tijdens de Nintendo Direct werd getoond? Bovenaan dit nieuwsartikel kun je de trailer zien. Zo zie jij zelf Kirby in actie!

  Kirby Clash Deluxe 3DS

  Deze game doet wat denken aan Kirby Clash Deluxe voor de Nintendo 3DS. Team Kirby Clash Deluxe is eerder uitgebracht als een free-to-play titel die de Team Kirby Clash-minigame uit Kirby: Planet Robobot uitbreidt tot een nieuwe game. Ook dit spel kun je tot vier spelers spelen, terwijl je het tegen verschillende eindbazen opneemt.

  Super Kirby Clash

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.