Kirby Planet Robobot release en nieuwe Kirby amiibo aangekondigd

  Fans van Kirby opgelet, want er komt een nieuwe Kirby game aan! De nieuwe Kirby game gaat Kirby: Planet Robobot heten en zal op 10 juni bij ons in de schappen liggen.

  Kirby: Planet Robobot is de nieuwste Kirby game voor de Nintendo 3DS. Dream Land is veranderd in een mechanische nachtmerrie en Kirby moet dit uiteraard zien op te lossen. Natuurlijk zal de game de vertrouwde Copy Abilities van Kirby hebben, maar een nieuwe vaardigheid van Kirby in de game zal de beschikking over een robot pak zijn waar Kirby zijn tegenstanders mee kan verpletteren. Met deze zogenoemde Robobot Armor kan je ook vijanden opzuigen en hun krachten afpakken.

  De game zal ook een co-op multiplayer modus voor maar liefst vier spelers hebben genaamd Team Kirby Clash. Hierin kan je met z'n vieren verschillende eindbazen te verslaan. Met het voltooien van quests krijg je experience points waarmee je nieuwe quests kan doen. Deze modus is apart van de main game.

  Kirby Planet Robobot en amiibo release in juni

  Kirby: Planet Robobot zal ook Nintendo's amiibo ondersteunen. Verschillende oudere amiibo zullen Kirby verschillende krachten geven. Zo geeft de Mario amiibo Kirby de Fire kracht en geeft de Link amiibo hem de Sword kracht. Daarnaast zullen er ook een viertal nieuwe Kirby amiibo verschijnen; Kirby, Meta Knight, Waddle Dee en King Dedede.

  Kirby: Planet Robobot zal vanf 10 juni 2016 te koop zijn.

  Kirby: Planet Robobot

  Verkijgbaar vanaf 10 june 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.