Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 gekocht en dan...?

  Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 is de beste manier om ervoor te zorgen dat je het gehele verhaal van Kingdom Hearts in één keer kunt ervaren. Helaas is het niet genoeg om te beginnen bij deel 1 en ze vervolgens af te werken. Wij zetten de manier om het verhaal te snappen voor je op een rijtje.

  Als je Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 gaat kopen krijg je voor een zacht prijsje een collectie van negen games die je moet spelen voordat je klaar bent voor Kingdom Hearts III. Zes van deze games kun je daadwerkelijk spelen, terwijl drie games zijn omgetoverd tot films die je moet kijken zodat je snapt wat er gaande is in de wereld van Kingdom Hearts. Hieronder zetten we de games die je krijgt als je Kingdom Hearts The Story So Far PS4 gaat kopen in de volgorde van uitgave voor je op een rijtje:

  • Kingdom Hearts Final Mix (onderdeel van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix)
  • Kingdom Hearts Re:Chain of Memories (onderdeel van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix)
  • Kingdom Hearts 358/2 Days (onderdeel van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix)
  • Kingdom Hearts II Final Mix (onderdeel van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix)
  • Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix (onderdeel van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix)
  • Kingdom Hearts Re:coded (onderdeel van Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix)
  • Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD (onderdeel van Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue)
  • Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage (onderdeel van Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue)
  • Kingdom Hearts χ Back Cover (onderdeel van Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue)

  Dat zijn flink wat games en het lijkt dan ook een flinke kluif om ze allemaal te spelen. Kingdom Hearts Final Mix en Kingdom Hearts II Final Mix zijn namelijk ook nog een geüpdatete versies van de oorspronkelijke games met flink wat extra toevoegingen. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als je je bedenkt dat dit niet de chronologische volgorde is van de games. Die ziet er namelijk heel anders uit. Om het gemakkelijk te maken hebben we die volgorde voor je hieronder gezet, zodat je op gemakkelijke wijze precies weet wat je wanneer moet spelen (en kijken) als je Kingdom Hearts The Story So Far PS4 gaat kopen.

  1. Kingdom Hearts χ Back Cover (film van een uur)
  2. Kingdom Hearts Birth By Sleep Final Mix (game van ongeveer 30 uur)
  3. Kingdom Hearts Final Mix (game van ongeveer 25 uur)
  4. Kingdom Hearts 358/2 Days (film van 3 uur)
  5. Kingdom Hearts Re:Chain of Memories (game van ongeveer 26 uur)
  6. Kingdom Hearts II Final Mix (game van ongeveer 32 uur)
  7. Kingdom Hearts Re:coded (film van ongeveer 3 uur)
  8. Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD (game van ongeveer 24 uur)
  9. Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep - A Fragmentary Passage (game van ongeveer 4 uur)

  Nadat je de games (en films) allemaal op deze volgorde hebt gespeeld ben je klaar om Kingdom Hearts III te ervaren. De nieuwe game is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. In onze Kingdom Hearts III review lees je precies wat we van het derde deel vonden. Onze recensent Nicky zei in de review al het volgende: "Je bent het aan jezelf verplicht om deze game in huis te halen als je ook maar een klein beetje warm wordt van Disney, want Kingdom Hearts 3 weet die bijzondere Disney-magie van begin tot eind te vangen."

  Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 kopen doe je zo

  Nu dat je precies weet hoe je alle games uit Kingdom Hearts The Story So Far moet spelen is er nog maar één opgave te gaan. Je moet de collectie namelijk nog in handen zien te krijgen. Op de PlayStation 4 is dit niet zo moeilijk, want via de PlayStation Store kun je alle games inclusief het derde deel in één bundel vinden. Wanneer je de game fysiek wil kopen wordt het alleen een stukje lastiger.

  Dan moet je namelijk naar Nedgame, want dat is de enige winkel die de game verkoopt. Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 is oorspronkelijk namelijk alleen in de Verenigde Staten uitgekomen. De game is dan ook uitverkocht bij Nedgame, maar door je in te schrijven voor een e-mail alert is er nog best wel een kans dat je de game alsnog kunt kopen.

  Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.