Kingdom Hearts HD 2.8 is aangekondigd door Square Enix

  Op Kingdom Hearts 3 moeten we helaas nog even wachten, maar er zijn al een tijdje speculaties geweest dat we een HD remaster zouden krijgen voor Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Tijdens de Tokyo Game Show heeft Square Enix de mogelijkheid genomen om een nieuwe game te presenteren in de Kingdom Hearts collectie: Kingdom Hearts HD 2.8.

  Kingdom Hearts 2.8 gaat een HD remaster bevatten van de Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance game, maar ook nieuwe inhoud in de vorm van Kingdom Hearts X Back Cover en Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep: A Fragmentary Passage. Informatie over Kingdom Hearts X Back Cover is nog niet beschikbaar, behalve dat het gebaseerd is op de game met dezelfde naam die laatst gelanceerde is op smartphones.

  Verder zijn er al geruchten rondgegaan over de komst van Kingdom Hearts 2.9 waarvan leaks op het internet zijn verdwenen, dus de bevestiging van Kingdom Hearts 2.8 is dan weer interessant. Je gaat je daardoor afvragen wat de 2.9 versie voor ons in petto gaat hebben.

  Kingdom Hearts HD 2.8 komt volgend jaar uit

  Kingdom Hearts HD 2.8 moet ergens in 2016 uitkomen voor de PlayStation 4. Het is nog niet duidelijk wanneer de game naar Nederland gaat komen.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.