Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX release voor PS4 bekendgemaakt

  De populaire gamereeks Kingdom Hearts krijg een bundel voor twee oude klassiekers. Square Enix laat weten dat de Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX release op 31 maart zal zijn.

  Het nieuws over de Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX release laten de ontwikkelaar en uitgever weten tijdens Paris Games Week. De bundel komt alleen uit voor PlayStation 4.

  Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX release na Kingdom Hearts 2.8

  De Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX release zal plaatsvinden na de release van Kingdom Hearts 2.8. Deze proloog van Kingdom Hearts 3 zal uitkomen op 24 januari in Nederland, ook enkel voor de PlayStation 4.

  Met de release van deze nieuwe Kingdom Hearts bundel kunnen fans het verhaal voorgaande aan het aanstaande derde deel weer opfrissen. Voor nieuwelingen is het een geschikte kans om kennis te maken met het Kingdom Hearts universum.

  De bundel bestaat uit twee losse bundels. Namelijk Kingdom Hearts 1.5 Remix en Kingdom Hearts 2.5 Remix, maar dan in de geremasterd in HD. De content van beide bundels zie je hieronder.

  Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX

  • Kingdom Hearts Final Mix
  • Kingdom Hearts Re: Chain of Memories
  • Kingdom Hearts 358/2 Days

  Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

  • Kingdom Hearts II Final Mix
  • Kingdom Hearts Birth By Sleep Final Mix
  • Kingdom Hearts Re:Coded

  Tevens kwam ook de hele openings van Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue uit. Deze game zal je alvast warm maken voor de release van Kingdom Hearts 3.

  Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX

  Verkijgbaar vanaf 31 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.