Kingdom Hearts 3 trailer uitgebracht

  Gisteren is er een nieuwe Kingdom Hearts 3 trailer genaamd “Together” uitgebracht. Tetsuya Nomura, de regisseur van de game, heeft verteld op twitter dat de aankomende game nu eindelijk af is. Na een hoop vertraging lijkt het erop dat Kingdom Hearts 3 toch eindelijk uit zal komen op 29 januari 2019.

  Kingdom Hearts 3 trailer

  De nieuwe trailer en de aankondiging dat de game af is werden in dezelfde tweet geplaatst van het Kingdom Hearts twitteraccount. In de trailer zien we veel van de verschillende werelden die fans in de game kunnen ontdekken en verkennen. Dit gaat onder andere om de wereld van Frozen, Hercules, Toy Story, Pirates of the Caribbean en Tangled.

  In de tweet raadde Nomura ook aan om de vorige Kingdom Hearts games te spelen om jezelf voor te bereiden op de release van Kingdom Hearts 3. Square Enix heeft recent een compilatie uitgebracht genaamd Kingdom Hearts: The Story So Far. Deze kwam uit voor de PlayStation 4 waarin elk belangrijk stukje content uit het verhaal van Kingdom Hearts naar voren werd gebracht in een enkele set. Dit pakket bevat Kingdom Hearts HD 1.5, de 2.5 Remix en Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue. In het laatste deel van het pakket zijn er acht spellen en een film te vinden.

  Een Disney-droom

  Kingdom Hearts 3 is een droom voor gamers die fan zijn van Disney. Er zullen namelijk uiteraard weer een hoop Disney-elementen voorkomen in de aankomende game. Zo werd er op 10 november nog bekendgemaakt dat je in de nieuwe game op stap kunt gaan met Winnie de Pooh en konden we op 5 november voor het eerst de wereld van Tangled in de game zien.

  Benieuwd naar wat je verder van Kingdom Hearts 3 kunt verwachten? Wij hebben de game kunnen spelen op gamescom en hebben een artikel geschreven over onze eerste impressie van Kingdom Hearts 3.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.