Kingdom Hearts 3 trailer genaamd Final Battle uitgebracht

  De nieuwste Kingdom Hearts 3 trailer heet Final Battle. In de trailer zien we voor het eerst het tweede speelbare personage. De trailer roept emoties op bij fans vanwege een diepe intense schreeuw die Sora laat horen. Naast de al bekende locaties zien we in de trailer ook een paar nieuwe locaties die we in de aankomende game kunnen zien.

  In de trailer die bijna vier minuten duurt kunnen we voor het eerst Stitch bewonderen en zien we Remy van Ratatouille. Ook kunnen we veel gesprekken horen van de leden van de XIII organisatie. Ondanks dat er veel intense gevechten te zien zijn, kun je in deze trailer ook van de gezellige momenten genieten, zoals Sora die danst met de mensen uit de Tangled wereld.

  Nog een speelbaar personage

  Zoals eerder genoemd zijn we in de trailer voor het eerst geïntroduceerd aan het tweede speelbare personage in de game. Voor een hele korte tijd kunnen we namelijk een klein stukje gameplay zien van Riku, die op dat moment dus speelbaar is. Riku is een oude vriend en rivaal uit de kindertijd van Sora.

  Dit is niet de eerste keer dat Riku een speelbaar personage is in de Kingdom Hearts games. Zo kun je bijvoorbeeld ook een deel van Kingdom Hearts: Chain of Memories in de huid kruipen van dit personage. Wanneer we in Kingdom Hearts 3 als Riku kunnen spelen is nog niet helemaal duidelijk, maar in de trailer lijkt het op een donkere plek te zijn.

  De laatste Kingdom Hearts 3 trailer

  Dit is de laatste trailer die Square Enix uitbrengt voor de release van Kingdom Hearts 3. Over een paar weken kunnen fans over de hele wereld weer in het nieuwe avontuur duiken. Helaas voor Square Enix is de game recent gelekt in andere delen van de wereld en zijn er online een hoop spoilers te vinden. Fans die zichzelf graag willen laten verrassen doen er wijs aan om niet te veel op het internet te zoeken naar Kingdom Hearts 3.

  Wij hebben al een beetje van Kingdom Hearts 3 kunnen genieten en voor ons voelt de gameplay aan als een Disney droom. Dit kun je lezen in onze Kingdom Hearts 3 gameplay analyse.

  Kingdom Hearts 3 is verkrijgbaar vanaf 29 januari 2019 voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.