Kingdom Hearts 3 spoilers online te vinden na lekken van de game

  De kans op het aantreffen van Kingdom Hearts 3 spoilers online is een stuk groter geworden. De game is in sommige delen van de wereld al te spelen. Toch zijn niet alle onderdelen van de game al gelekt, zo heeft Square Enix bekendgemaakt via Twitter.

  De spoilers zijn online verschenen nadat fysieke exemplaren van Kingdom Hearts III schijnbaar in de handen van spelers terecht zijn gekomen. Hoe dit kon gebeuren is niet geheel bekend. Sommige bronnen zeggen dat een persoon met toegang tot de distributieketen van Square Enix meer dan 30 exemplaren gestolen heeft, en ze online te koop aanbood via Facebook Marketplace. De advertenties zijn inmiddels verwijderd, maar wel zijn delen van de game online gelekt.

  Via Twitter sprak Tetsuya Nomura, regisseur van Kingdom Hearts III zich uit over de situatie rondom de Kingdom Hearts 3 spoilers. Hij liet weten dat het team zich ervan bewust is dat een klein deel van Kingdom Hearts III online rondgaat en dat het team weet hoe de spoilers ontstaan zijn. Sinds afgelopen vrijdag zijn de ontwikkelaars bezig met het oplossen van het probleem, zoals in de onderstaande tweet te lezen is.

  Sommige delen van de game zijn niet gelekt, zoals de epiloog en de geheime film. Volgens Nomura zijn dit de grootste spoilers in de gehele game, maar die worden pas op de dag van de release in een update toegevoegd aan de game om spoilers te voorkomen. Op deze manier wil Square Enix er alsnog voor zorgen dat iedereen gelijktijdig kan genieten van de volledige game.

  Kingdom Hearts 3 spoilers kunnen werelden verklappen

  Het is niet duidelijk of er tussen de Kingdom Hearts 3 spoilers nieuwe werelden zitten. Inmiddels zijn er al velen bekendgemaakt, waaronder een Winnie de Poeh-, Frozen- en Tangled-wereld. Om spoilers te voorkomen is het slim om social media rondom de game te vermijden totdat de game uitkomt. Dat duurt nog iets meer dan een maand.

  Als je alvast een indruk wil krijgen van de game kun je onze Kingdom Hearts 3 preview lezen. We gingen aan de slag met de game tijdens E3 2018 en ook tijdens gamescom 2018. Daar gingen we aan de slag met de wereld van Toy Story en Hercules. Daarnaast kun je met deze Disney-films jezelf alvast onderdompelen in de werelden die je in Kingdom Hearts III gaat tegenkomen.

  Kingdom Hearts III komt op 29 januari uit op de PlayStation 4 en Xbox One.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.