Kingdom Hearts 3 shippings zijn insane

  Kingdom Hearts 3 kwam 29 januari uit voor de Xbox One en PlayStation 4. De game werd wereldwijd goed ontvangen en kreeg goede kritieken. Kingdom Hearts 3 is bovendien de snelst verkopende game in de Kingdom Hearts franchise met al meer dan vijf miljoen shippings wereldwijd.

  De verschepingen die worden meegerekend zijn zowel fysieke als digitale exemplaren en zijn wereldwijd al meer dan vijf miljoen keer verzonden. Zo heel gek is dat misschien niet als je kijkt naar de cijfers die de game wereldwijd krijgt. Ook wij gaven de game een verbluffende 9.8 in onze Kingdom Hearts 3 review. In de review staat onder andere:

  “De inmiddels legendarische actievolle RPG-reeks Kingdom Hearts begon ooit als een cross-over tussen Disney en Final Fantasy. Eerdere delen zaten dan ook vol met personages uit beide werelden. Naarmate er steeds meer originele personages werden toegevoegd, raakten de Final Fantasy-personages verder op de achtergrond en deze trend zet door in Kingdom Hearts 3. Los van een aantal verwijzingen naar het Final Fantasy-universum richt dit deel zich vooral op de conclusie van de Dark Seeker Saga waar fans al jaren naar uitkijken.”

  Kingdom Hearts 3 shippings liegen er niet om

  Het feit dat de Kingdom Hearts 3 shippings zo hoog zijn heeft alles te maken met het succes van de serie, waarbij er zeker gekeken moet worden naar de combinatie tussen Disney en Final Fantasy (al gaat deel drie duidelijk over Disney en niet meer Final Fantasy). De game is daarnaast het grote slotstuk van de serie en is groter dan ooit tevoren. Het verhaal wordt gezien als een van de meest ingewikkelde ooit, maar is voor doorgewinterde spelers erg goed te begrijpen in Kingdom Hearts 3. Nieuwkomers kunnen via filmpjes een recap van het verhaal krijgen, wat aangeboden wordt in het spel zelf.

  Overweeg je Kingdom Hearts 3 te kopen? Lees dan eens onze special met daarin de redenen om Kingdom Hearts 3 te kopen. Lees ook onze Kingdom Hearts 3 review en kom nog meer te weten over de ins en outs van de game.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.