Kingdom Hearts 3 releasedatum drie dagen eerder

  Het langverwachte Kingdom Hearts 3 is nu nog eerder verkrijgbaar. De Kingdom Hearts 3 releasedatum is namelijk al drie dagen eerder dan oorspronkelijk. Als je de game nu alvast bestelt, heb je hem morgen al in huis.

  De game zou oorspronkelijk uitkomen op 29 januari 2019, maar komt nu dus morgen (26 januari) al uit. De game is al te bestellen op diverse websites: gamemania.nl, bol.com, wehkamp.nl en coolblue.nl. Waarom de game eerder beschikbaar wordt, is nog niet bekend. Het zou iets te maken kunnen hebben met de vele leaks die reeds verschenen. Nu komt Kingdom Hearts 3 in zowel Europa als Japan tegelijkertijd uit.

  Kingdom Hearts 3 volgt Sora en zijn vrienden tijdens zijn strijd de Keyblade War te voorkomen. Dit moet hij doen door zogenaamde Keyblades te gebruiken en de duisternis te bestrijden. Kingdom Hearts 3 is een magische mix tussen de werelden van Final Fantasy en Disney. Je zult in de game dan ook meerdere Disney-figuren aantreffen als bijvoorbeeld Rapunzel, Donald Duck, Mickey Mouse (King Mickey), Buzz Lightyear en Wreck It Raplh.

  Kingdom Hearts 3 release review

  Ben je nog niet helemaal bekend met de ingewikkelde wereld van Kingdom Hearts? Lees dan eens onze Kingdom Hearts 3 review om meer te weten te komen over deze gloednieuwe game. De game is vanaf morgen beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4, maar nu dus al te bestellen. Lees alvast een voorproefje uit de review:

  "Voor fans, zoals ondergetekende, die de Kingdom Hearts-reeks al helemaal grijs hebben gespeeld, biedt Kingdom Hearts 3 enorm veel antwoorden. Hiermee is het spel dan ook echt een waardige afsluiter van de Dark Seeker Saga. Dit betekent overigens niet dat de reeks hiermee ten einde komt, want Kingdom Hearts 3 voorziet ons tegelijkertijd van meer dan genoeg vragen voor het onvermijdelijke vervolg. Vooral tijdens de laatste tien uur van de game werden onze harten verwarmd, in stukken gescheurd en weer terug aan elkaar gelijmd."

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.