Kingdom Hearts 3 release komt het vierde kwartaal van 2018 al uit

  Fans van Disney en Final Fantasy kunnen een gat in de lucht springen. Er is meer bekend rondom de Kingdom Hearts 3 release. Dit jaar nog kunnen we aan de slag met alle bekende figuren uit beide game reeksen.

  Square Enix maakte het nieuws nu officieel bekend. In het vierde kwartaal van dit jaar kunnen we nog aan de slag met Mickey, Donald en hun vrienden uit Final Fantasy.

  Nieuws rondom Kingdom Hearts 3 release

  Het nieuws werd bekendgemaakt in de financiële briefing van Square Enix. Hieruit blijkt ook dat we mogelijk meer van deze game op E3 zullen gaan horen.

  De game is al jaren in ontwikkeling voor PlayStation 4 en Xbox One en is dan ook één van de games waar fans al jaren naar uitkijken. Na al dat wachten is er nu eindelijk een duidelijkere releaseperiode. De echte releasedatum laat daarentegen nog op zich wachten. Maar met E3 bijna aan de deur, is het aannemelijk dat we niet lang hoeven te wachten voor we meer te horen krijgen over deze nieuwe game.

  Het is aannemelijk dat we tijdens de Sony persconferentie meer gaan horen. Deze vindt aanstaande maandag, 11 juni, om 19:00 Nederlandse tijd plaats. Met deze Kingdom Hearts 3 datum zou Sony best kans maken om veel fans voor zich te kunnen winnen tijdens de E3.

  Een hoop magie

  Het lijkt erop dat we met Kingdom Hearts 3 weer van een heleboel toffe werelden kunnen genieten. Eerder schreven wij al een Kingdom Hearts 3 preview waarin duidelijk werd dat het lijkt dat dit een magische mix wordt van Disney en Final Fantasy. De eerste indruk laat in ieder een magische sfeer achter.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.