Kingdom Hearts 3 release dit jaar volgens stem van Goofy

  Ah-hyuck! Het is een lange tijd stil geweest rondom het derde deel in de Final Fantasy en Disney cross-over, maar er lijkt nu eindelijk weer leven in de brouwerij te komen. Bill Farmer, de stem van Goofy heeft namelijk via Twitter laten weten dat de Kingdom Hearts 3 release dit jaar zal gaan zijn.

  Farmer liet via Twitter aan zijn fans weten dat al zijn stem-acteerwerk voor de game erop zit en hoewel hij niet voor zijn collega's kan spreken, komt de Kingdom Hearts 3 release dit jaar nog. Gawrsh!

  Kingdom Hearts 3 release toch dit jaar?

  Er was eerst wat verwarring omdat sommige Twitteraars dachten dat Farmer het over Kingdom Hearts Re:Coded had, een remake van een mobile game die inbegrepen zat bij Kingdom Hearts HD 2.5 Remix. Maar hij bevestigde dat het daadwerkelijk over de Kingdom Hearts 3 release gaat.

  Farmer liet wel duidelijk weten dat dit geen officieel nieuws is.

  Duidelijke taal dus van Farmer, maar fans hebben alle reden om sceptisch over dit nieuws te zijn. Kingdom Hearts 3 werd formeel aangekondigd op de E3 in 2013 en het zal de eerste Kingdom Hearts game zijn die niet exclusief op een PlayStation console zal verschijnen. Het is misschien zelfs mogelijk dat er Marvel en Star Wars personages in de game zullen verschijnen!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.