Kingdom Hearts 3 opening movie trailer uitgebracht door Square Enix

  Square Enix heeft een nieuwe Kingdom Hearts 3 opening movie trailer uitgebracht met een nieuwe theme song. De trailer bevat het nummer “Face My Fears” van Skrillex en Hikaru Utada en is te bekijken op het officiële Youtube kanaal van de game. Kingdom Hearts 3 staat gepland voor een release op 29 januari 2019.

  Dit is niet de eerste keer dat we Hikaru Utada zien bij trailer van de Kingdom Hearts reeks. Zij maakte namelijk ook al de opening themes voor Kingdom Hearts en Kingdom Hearts 2. Skrillex wilde oorspronkelijk “Don’t Think Twice” remixen, maar de nieuwe opening theme is in samenwerking gemaakt.

  De nieuwe Kingdom Hearts is de twaalfde aflevering in de serie, een vervolg op Kingdom Hearts 2 en het laatste hoofdstuk in de Dark Seeker-sage. Hoofdpersoon Sora start samen met Donald Duck, Goofy, King Mickey en Riku een zoektocht naar de zeven Guardians of Light en de 'Key to Return Hearts'. Ze proberen het plan van meester Xehanort om een Keyblade War tot stand te brengen dwars te bomen.

  Kingdom Hearts 3 opening movie trailer aangekondigd op Twitter

  Recent zijn er meer trailers uitgekomen van Kingdom Hearts 3. Zo kwam er in november een trailer uit genaamd “Together”, waar veel verschillende werelden te zien zijn die fans kunnen ontdekken. De werelden die in de trailer voor kwamen waren Frozen, Hercules, Toy Story, Pirates of the Caribbean en Tangled. De stemmen worden ingesproken door de (stem)acteurs uit de populaire films van Walt Disney Studios.

  Ook heeft Square Enix in september de nieuwe cover art van de officiële hoes voor Kingdom Hearts 3 onthuld. De maker van de serie, Tetsuya Nomura, heeft het ontworpen. Op de afbeelding waren de volgende personages te zien: Aqua, Riku, Kairi, Sora, Roxas, Ventus, Terra, Shion, Axel, Donald, Goofy, Namine en Mickey.

  Kingdom Hearts 3 komt uit op 29 januari 2019 voor PlayStation 4 en Xbox One.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.