Kingdom Hearts 3 krijgt grotere werelden en misschien multiplayer

  Op de E3 2015 zagen we eindelijk wat meer van Kingdom Hearts 3. Er werd tijdens de Square Enix persconferentie een trailer getoond. Nu volgen wat meer details.

  Kingdom Hearts 3 werd door Square Enix met een nieuwe trailer - boven dit artikel te zien - vertoond. Daarna vertelde game director Tetsuya Nomura nog iets meer over de game.

  Kingdom Hearts 3 wordt groter

  In gesprek met Engadget liet Nomura weten dat de game flink groter wordt dan zijn voorgangers. De werelden in de game worden grootser, maar dit zal geen negatief effect hebben op de laadtijden en dergelijke. Deze worden zelfs korter.

  "In vorige games rende je naar het einde van het gebied en ging alles op zwart voordat je verder kon. Nu is dat naadloos aangesloten," zo stelt Nomura. Dit is mogelijk door de kracht van de nieuwe consoles. Kingdom Hearts 3 komt naar de PlayStation 4 en Xbox One.

  Opvallend is ook dat Nomura nadenkt over online mogelijkheden voor de game. Hiervoor is verder nog niets definitief, het staat op zijn wenslijst. Pas later zullen mogelijke multiplayer elementen getest worden. Wel moet het goed in de game passen en niet een snelle extra zijn, aldus Nomura.

  Nieuwe screenshots

  Naast dit nieuws kregen we ook nog drie nieuwe screenhots van de game te zien. Die zijn hieronder te bekijken.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.