Kingdom Hearts 3 kopen met fikse korting bij Game Mania

  De afsluiter van de Dark Seeker-saga is met een flinke korting te koop bij Game Mania. Als je Kingdom Hearts 3 wilt kopen, kun je dit nu doen voor maar 34,98 euro. Kingdom Hearts 3 combineert de fantastisch mooie werelden van Disney met de wereld van Final Fantasy.

  Door verschillende Disney-werelden als Toy Story, Monsters Inc, Tangled, Hercules en Big Hero 6 baan jij je een weg met je vrienden Goofy en Donald. Tijdens deze reis kom je verschillende geliefde karakters tegen uit de Disney-wereld. Elk van deze werelden volgt het verhaal van de desbetreffende film en voegt hier een Final Fantasy-tintje aan toe.

  Als Sora verkrijg je verschillende vaardigheden en kun je uit meerdere Keyblades kiezen. Elke wereld heeft ook zijn eigen wapen, wat je krijgt als de de wereld hebt uitgespeeld. Persoonlijk favoriet is de Keyblade uit de Pirates of the Caribbean-wereld.

  Kingdom Hearts 3 kopen met korting

  Kingdom Hearts 3 krijgt in onze review een verpletterend cijfer van een 9,8 en is een essentiële titel als je van Disney en/of Final Fantasy houdt. Je kunt deze titel nu voor 34,98 euro kopen bij Game Mania. Tot wanneer deze actie geldt is niet duidelijk, maar wees er wel snel bij. Je weet maar nooit wanneer hij uitverkocht is.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.