Kingdom Hearts 3 gameplay uitgelicht in overview video

  De reviews van Kingdom Hearts 3 vallen met bosjes uit de lucht, maar helaas voor vele fans is de game nog net niet uit. Dinsdag is het zo ver, dan kunnen fans over de hele wereld beginnen aan een Disney-overgoten avontuur. Om de fans nog enthousiaster te maken is er een Kingdom Hearts 3 gameplay overview video geplaatst.

  In de nieuwe video wordt een hoop nieuwe informatie verteld over de gameplay van Kingdom Hearts 3. Er wordt eerst een uitleg gegeven over het verhaal in de game. Vervolgens worden er verschillende punten besproken zoals Keyblades, Magie, Attracties, Link (oproepen van Disney personages), Team Attacks, Gummi Ships en Mini Games.

  In de video wordt per punt uitgelegd wat iets is en waarvoor je dit moet gebruiken. Zo worden Keyblades beschreven als je wapen, waar je hard je best voor moet doen om hem te kunnen gebruiken. Magie is een van de andere middelen waarmee je in de aanval kunt gaan, in een stijlvolle Disney manier.

  Nieuwe systemen

  De attracties zijn een bijzondere feature in Kingdom Hearts 3. Door middel van het Attraction Flow-systeem kun je verschillende Disneyland-attracties gebruiken om hiermee bijvoorbeeld vijanden aan te vallen. Hierdoor kun je de krachten uit de Disney-parken gebruiken om de duisternis te verslaan.

  Dankzij het Link-systeem kun je verschillende spirits van Disney personages oproepen om aan jouw zijde te vechten. Daarnaast kun je ook Team Attacks gebruiken, waardoor je niet alleen met Donald en Goofy vecht maar ook met andere personages uit de Disney en Pixar werelden. Hierdoor ontstaan verschrikkelijk krachtige aanvallen.

  Kingdom Hearts 3 gameplay voorspelt veel goeds

  Je kunt in de game ook je eigen Gummi Ship bouwen, waardoor je tussen de verschillende werelden kunt reizen. Tijdens de reizen die je maakt kom je steeds meer onderdelen tegen waardoor je het schip steeds weer opnieuw kunt verbeteren. Daarnaast zijn er in Kingdom Hearts 3 ook weer genoeg minigames te vinden waar je veel plezier mee kunt beleven.

  Dit zijn de ingrediënten voor de nieuwe Kingdom Hearts 3 game. Benieuwd of de game iets voor jou is? Wij hebben een Kingdom Hearts 3 review geschreven die dit precies voor je zal omschrijven.

  Kingdom Hearts 3 komt uit op 29 januari 2019 voor Xbox One en PlayStation 4.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.