Kingdom Hearts 3 Frozen wereld bekendgemaakt

  De Kingdom Hearts 3 Frozen wereld is geïntroduceerd voor de game. Tijdens de Xbox E3 2018 persconferentie werd de nieuwe wereld getoond. De trailer sloot af met de releasedatum die eerder vandaag al was onthuld.

  De Kingdom Hearts 3 Frozen wereld is aangekondigd tijdens de E3 2018 Microsoft persconferentie. De nieuwe trailer toonde Elsa, Olaf en alle andere hoofdpersonages uit Frozen. In de Frozen wereld kun je in ieder geval snowboarden bovenop je schild. Daarnaast is er een Heartless-vijand in de vorm van een rendier getoond voor Kingdom Hearts 3, dus dat betekent dat je nog meer verschillende soorten vijanden kunt afslachten.

  Naast de nieuwe wereld werd er ook een nieuwe summon bekend, namelijk de Kingsflare. Vermoedelijk gaat het hier om een summon die verbonden is aan The Lion King, want in de animatie was duidelijk de leeuwenkop van Simba als volwassen leeuw te zien. In de onderstaande tweet kun je de trailer nog een keer goed bekijken.

  Naast de Frozen wereld werden er ook andere verhaal fragmenten getoond van andere de Hercules en Rapunzel wereld. Verder werden er een aantal originele werelden van Kingdom Hearts getoond. Die werelden zijn natuurlijk bevolkt met een aantal bekende karakters, want Larxene was duidelijk zichtbaar in de trailer. Fans moesten op het einde waarschijnlijk een traantje wegpinken, want toen werd getoond dat Aqua overgenomen is door de Darkness.

  Kingdom Hearts 3 Frozen wereld één van vele details

  De trailer bevestigde ook dat Gummi Ships door middel van een vernieuwde manier terugkeren in Kingdom Hearts 3. De Kingdom Hearts 3 Frozen trailer werd afgesloten met de releasedatum van de game. Deze werd eerder vandaag ook al onthuld, want dat gebeurde tijdens het Kingdom Hearts Orchestra concert. De game komt uit op 29 januari 2019.

  Dit betekent dat de game alsnog uitgesteld is, want de oorspronkelijke release was gepland voor dit jaar. Dit werd tijdens meerdere trailers getoond, maar een echte datum werd nooit gegeven. Daar is nu dus veranderingen in gekomen.

  Nog meer E3 nieuws

  Natuurlijk staat er nog veel meer E3 nieuws op je te wachten. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vannacht mag Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus hou XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.