Kingdom Hearts 3 DLC releasedatum per ongeluk bekendgemaakt

  Dat Kingdom Hearts 3 deze winter nieuwe content krijgt is al een tijd geleden gelekt. Tot vandaag was het nog wel raden wanneer precies, maar ook dat is nu per ongeluk uit de doeken gedaan. In een verwijderde trailer op het YouTube-account van Square Enix dook de Kingdom Hearts 3 DLC trailer met de releasedatum namelijk op.

  Square enix

  De publicatie van de trailer was duidelijk een foutje gezien de beelden al snel offline gehaald werden. Dit gebeurde niet snel genoeg, want intussen circuleren de beelden uit de ReMIND trailer op het internet.

  De DLC werd hierin aangekondigd voor een release op 25 februari op Xbox One en al op 23 januari voor PlayStation 4-bezitters. Zij kunnen dus iets eerder aan de slag met het nieuwe avontuur.

  ReMIND brengt een nieuw verhaal

  In de trailer is niet alleen de releasedatum te zien. De beschrijving vertelt ons ook meer over het plot van de content. Deze zal draaien om Sora die vlak voor het eindgevecht vertrekt naar de begraafplaats van de legendarische Keyblade. Hij is zonder lichamelijke vorm op weg om Kairi te redden en moet daarvoor de zeven Guardians of Light opzoeken. Tijdens dit avontuur ontdekt hij 'een waarheid die hij nooit had kunnen voorspellen'.

  In de trailer zijn een aantal bekende Final Fantasy personages te zien, waaronder Aerith en Yuffie. Wat hun rol exact wordt, is nog onduidelijk. Natuurlijk geeft de trailer van ReMIND ook de sfeer uit de DLC weer op betoverende wijze weer.

  De DLC voor Kingdom Hearts 3 zal niet alleen een nieuw verhaal vertellen, maar ook nieuwe mogelijkheden naar de game brengen. Zo kun je straks je favoriete karakters in een toffe pose vastleggen en een uniek fotoalbum maken.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.