Kingdom Hearts 2.8 trailer en definitieve nieuwe releasedatum

  Een nieuwe Kingdom Hearts 2.8 trailer schittert tijdens de Tokyo Game Show 2016. De originele 'KH' titelsong 'Simple and Clean' zit bij de trailer in de vorm van een remix. Het spel verschijnt op 24 januari 2017.

  De nieuwe Kingdom Hearts 2.8 trailer - die hierboven te zien is - toont veel iconische Disney en Kingdom Hearts figuren. Ook kan je de titelsong van de originele Kingdom Hearts voor de PlayStation 2 terughoren in een speelser en ritmischer jasje.

  Deze langverwachte remaster (met nieuwe content) voor de PlayStation 4 komt uit op 24 januari 2017. Dat is een maand later dan origineel verwacht en betekent dus een kort uitstel.

  Meer info naast Kingdom Hearts 2.8 trailer

  Naast een gloednieuwe speelbare extra episode (0.2 Birth by Sleep), is de 'Drop Distance' HD remaster, die oorspronkelijk uitkwam op 3DS, aanwezig in de release. Evenals een HD movie genaamd 'Back Cover', welke verder ingaat op eerdere gebeurtenissen in de franchise. Benieuwd naar de eerdere 'Drop Distance' 3DS game? Lees er alles over in onze review.

  Ook is de eerdere E3 Kingdom Hearts 2.8 trailer zeker de moeite waard.

  Het origineel (Kingdom Hearts) kwam in 2002 uit voor de PlayStation 2 en wist een blijvende indruk te maken door een mix van Square Enix gamedesign en Disney magie.

  Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.