Kingdom Come Deliverance trailer toont verhaal

  Deep Silver heeft een nieuwe Kingdom Come Deliverance trailer naar buiten gebracht. In de video, die ook veel gameplay beelden bevat, wordt het verhaal van hoofdpersoon Henry uitgelegd.

  In de meest recente trailer van Kingdom Come Deliverance worden, naast het plot van het verhaal, ook veel gameplaybeelden getoond. Zo zien we onder meer fikse zwaardgevechten, mooie landschappen, sfeervolle dorpjes en middeleeuwse kapellen. Saillant detail is dat vrijwel alles in de game ook daadwerkelijk bestaan heeft.

  Kingdom Come Deliverance trailer toont verhaal van jonge smid

  Alhoewel de vele vergezichten in de trailer likkebaardend zijn, draait de video vooral om het verhaal van de game. Je kruipt in de huid van Henry, een jonge smid uit de Bohemen, wiens ouders zijn omgekomen bij een massale slachtpartij in zijn dorp. Hij gaat op pad om af te rekenen met de man die verantwoordelijk is voor de dood van zijn ouders, maar dat blijkt niet zo makkelijk

  Het verhaal van Henry zal slechts een deel van en overkoepelend geheel zijn. In Kingdom Come Deliverance wordt er namelijk gestreden om de troon van de Bohemen. Koning Wenceslaus IV en zijn broer Sigismund staan in de game lijnrecht tegenover elkaar en vechten de nodige veldslagen tegen elkaar uit.

  Kingdom Come Deliverance is vanaf 13 februari verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je meer weten over de game? Lees dan de meest recente Kingdom Come Deliverance preview eens door!

  Kingdom Come Deliverance

  Verkijgbaar vanaf 13 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.