Kingdom Come Deliverance save game optie wordt anders door update

  De Kingdom Come Deliverance save game optie zal iets makkelijker gaan door middel van een aankomende update. Ontwikkelaar Warhorse Studios belooft spelers een nieuwe manier om op te slaan.

  In de patch notes van de aankomende update 1,3 blijkt dat er een nieuwe manier is om het spel op te slaan. De functie biedt spelers de optie om handmatig op te slaan, maar zal de game vervolgens ook afsluiten. Dit is de nieuwe ‘save & exit’ optie.

  Kingdom Come Deliverance save optie

  Momenteel kunnen spelers alleen opslaan in de game door te slapen in een bed of een speciaal drankje te drinken. Het drankje is voor beginners niet heel goedkoop en maakt spelers ook nog eens dronken, onhandig dus als je het op moet nemen tegen vijanden tijdens missies. Onthouden waar je bed is, in bijvoorbeeld een herberg, en regelmatig opslaan is dan ook een aanrader.

  Kingdom Come Deliverance werd 13 februari uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Op 15 februari was het spel al 500 duizend keer verkocht. Grotendeels van deze sales waren voor de Steam versie van de game, in de winkels is het spel al meer dan 200 duizend keer verkocht.

  Ondanks deze positieve cijfers viel de start tegen, reviews (vooral voor de PlayStation 4 versie) zijn soms vrij negatief voor wat ‘een van de beste RPG’s ooit had kunnen worden’. In onze Kingdom Come Deliverance review geven wij het spel een 6,5.

  Kingdom Come Deliverance

  Verkijgbaar vanaf 13 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.